De Warmste Wandeling

Beste collega‘s, partners, vrienden & sympathisanten van STRAMIEN,

De Warmste Wandeling
Voor de Warmste Week
Voor het Warmste Goede Doel

Dat is wat we met ons bedrijf willen waarmaken dit najaar.

Omwille van Covid gaat de Warmste Week in 2020 niet door zoals andere jaren. Daarom zijn we bij STRAMIEN met een actie gestart, op eigen initiatief, waarmee we het Berrefonds willen steunen.

We kozen het Berrefonds om zeer persoonlijke redenen. Kortgeleden verloor één van onze collega’s haar zoontje in de eerste uren na de geboorte. Het Berrefonds heeft voor haar veel betekend. 

Het Berrefonds is een organisatie die zich inzet voor ouders die een kindje moeten missen. Deze organisatie verdeelt jaarlijks meer dan 1500 ‘koesterkoffertjes’ aan getroffen ouders. Een enorm aantal waarvoor ze jouw hulp goed kunnen gebruiken. Voor elke 40 euro die ingezameld wordt kan het Berrefonds een koffertje schenken aan ouders zonder baby. Met 60 euro ondersteunt het Berrefonds ouders die een opgroeiend kind verliezen.

De Warmste Wandelingen vinden jullie op de kaartjes via deze link:
Route Centrum – 12km
Route Zuid – 8 km

De wandelingen bevinden zich in onze thuisstad Antwerpen en lopen langs enkele mooie STRAMIEN projecten. Voel je vrij ze op een mooie winterdag te verkennen. Het kaartje kan afgeprint worden op A4-formaat.  

Om onze actie te steunen kan u geheel vrijblijvend een vrije bijdrage storten via dit vlammetje:

Vanaf 40 euro is je gift fiscaal aftrekbaar, omwille van het Coronajaar is het belastingvoordeel dit jaar opgetrokken tot 60%. 

Zo,  

Een fijne decembermaand en dito eindejaar toegewenst van iedereen bij STRAMIEN. 

Hou je veilig, gezond en warm. 

Meer info over de koffertjes en de algemene werking van het Berrefonds vind je via: www.berrefonds.be & www.koesterkoffer.be